Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL COMETA


Descriere

INFORMATII GENERALE
Hotelul Cometa, un hotel cu toate privirile la mare!

DESCRIERE UNITATE DE CAZAREHotelul Cometa este un spatiu ideal pentru a petrece o vacanta de vis, avand o locatie deosebita (este amplasat in centrul statiunii Jupiter si chiar pe malul marii, aproape de Neptun-Olimp si de celelalte statiuni din zona).


FACILITATI UNITATE
Dotari generale: receptie, salon servire mic dejun, parcare proprie, in limita locurilor disponibile, parter si 8 etaje, 3 lifturi, bar, terasa-restaurant, retea wireless.


Servicii:
Incluse in tarif: pastrarea valorilor in seiful hotelului, depozitarea bagajelor in camera speciala pentru bagaje, trezirea turistilor, primirea si expedierea corespondentei, informatii locale.

Observatii:
Nu se accepta animale de companie.


DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: aer conditionat, TV, frigobar, balcon.

Camerele standard sunt repartizate de la etajul 1 pana la etajul 8 si sunt orientate spre Sud-Est (Statiunea Cap Aurora si Hotel Meteor).
Camerele duble superiorare sunt repartizate de la etajul 1 pana la 8, au o vedere mai buna la mare si sunt orientate spre Nord (Neptun-Olimp).
Camerele triple sunt repartizate de la etajul 1 pana la 8 si au in dotare un pat dublu matrimonial si 1 pat de o persoana. Cele standard sunt orientate spre Sud-Est iar cele superioare au o vedere mai buna la mare si sunt orientare catre Nord (Neptun Olimp).


LOCALIZARE
Hotelul este situat in centrul statiunii, pe malul marii.
Plaja: nisipoasa, cu intrare lina in mare, in golf indiguit.


SERVICII MASA
Micul dejun se asigura in sistem bufet suedez. Optional pranz si cina in sistem bonuri valorice, pe terasa restaurant a hotelului si/sau la alte restaurante partenere din statiune.


FACILITATI COPII
CAMERA DUBLA- capacitate maxima: 2 adulti si 1 copil 0- 7 ani.
In camerele duble nu se admit paturi suplimentare.
CAMERA TRIPLA- capacitate maxima: 3 adulti si 1 copil 0- 7 ani sau 2 adulti si 2 copii: 1 copil 0- 7 ani + 1 copil 8- 17 ani.













Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie