Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL DEL MAR

   Hotel Del Mar, Statiunea Mamaia, Cod 900001, Jud Constanta, Mamaia Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotel Del Mar Mamaia isi asteapta oaspetii in orice perioada a anului. Perfect localizat la
intrarea in statiunea Mamaia , la cateva minute de plaja, de punctul de plecare al gondolei, de parcul
de distractii Luna Park si de Aqua Magic, Hotel Del Mar beneficiaza de o priveliste superba asupra

Descriere camere:
Dotari camere: acces pe baza de cartela.

Camerele duble standard: suprafata camerei este de 34 m², pat queen size, terasa spatioasa (dotata cu masa si scaune), aerconditionat, minibar, seif, baie cu o cabina de dus, uscator de par, fierbator, fier de calcat si masa de calcat, doua telefoane, in camera si baie, TV LCD digital, birou, internet wireless gratuit si cablu.

Camerele Duble Executive: sunt dispuse numai la etajele superioare ale hotelului si dispun de vedere catre mare. Suprafata totala de 34 m, pat queen size, terasa spatioasa (dotata cu masa si scaune), aer conditionat, minibar, seif, baie cu o cabina de dus, uscator de par, fierbator, fier de calcat si masa de calcat, doua telefoane, in camera si baie, TV LCD digital, birou, internet wireless gratuit si cablu.

Apartamentele Junior Suite: cele 5 Junior Suite situate la etajele 1,2,3,4 si 5, dispun de o suprafata a camerei de 43 m², doua paturi queen size, terasa spatioasa (dotata cu masa si scaune), aer conditionat, minibar, seif, baie cu o cabina de dus, uscator de par, fierbator, fier de calcat si masa de calcat, doua telefoane, in camera si baie, TV LCD digital, birou, internet wireless gratuit si cablu.

Apartamentele Senior Suite: cele sase Senior Suite (situate la etajele 1,2 si 3) cu o suprafaţă de 55mp, formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial king size un living luminos si elegant (datorită pereţilor de tip cortină) mobilat cu canapea extensibilă şi fotolii, terasa spatioasa (dotata cu masa si scaune), aer conditionat, minibar, seif, baie cu bideu si dus, uscator de par, doua telefoane, in camera si baie, doua televizoare LCD, birou, internet wireless gratuit si cablu TV, DVD player, fierbator, fier de calcat si masa de calcat.

Apartamentele VIP: cele doua Vip Suite dispun de vedere catre mare si au in structura un living modern cu canapea, doua fotolii, balcoane spatioase (dispunand de masa si scaune), aer conditionat, minibar, seif, baie cu bideu si dus, uscator de par, doua telefoane, in camera si baie, doua televizoare LCD, birou, internet wireless gratuit si cablu TV, DVD player, fierbator, fier de calcat, cantar, pachet VIP (fructe,vin,apa).

Executive Suite: cele doua apartamente dispun de vedere catre mare si au in structura un living modern cu canapea, doua fotolii, balcoane spatioase (dispunand de masa si scaune), aer conditionat, minibar, seif, baie cu bideu si dus, uscator de par, doua telefoane, in camera si baie, doua televizoare LCD, birou, internet wireless gratuit si cablu TV, DVD player, fierbator, fier de calcat, cantar, pachet VIP (fructe,vin,apa).

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -200 locuri, parcare proprie -gratuita in limita locurilor disponibile, internet - gratuit (wireless sau prin cablu), salon de infrumusetare, salon coffe break, lift, bar 40 locuri.

SERVICII SUPLIMENTARE GRATUITE:
➢ Trezirea turiştilor la ora solicitata ➢ Păstrarea obiectelor de valoare ➢ Transmiterea de mesaje ➢ Predarea corespondenţei turiştilor ➢ Păstrarea obiectelor uitate şi anunţarea turiştilor ➢ Păstrarea bagajelor la sosirea sau plecarea turiştilor ➢ Internet wireless si prin cablu ➢ Acces la sală fitness, aparate body­building profesionale ➢ Acces la sauna ➢ Serviciu de secretariat ➢ Comenzi taxi ➢ Rezervare de bilete la recepţie ➢ Piscina exterioara (2 sezlonguri incluse) in perioada iulie - august ➢ Plaja privata (2 sezlonguri incluse; plaja privata este disponibila pana la 10 septembrie, sezlongurile gratuite la plaja incepand cu randul nr. 4) ➢ Parcare supravegheata ➢ Pat bebe la cerere ➢ Business Center

SERVICII SUPLIMENTARE CU PLATĂ :
➢ Mini­bar ➢ Telefon ➢ Bar ➢ Restaurant ➢ Posibilitate organizarii evenimentelor private si corporate.

Nu se accepta animale de companie.

Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber, sala fitness, sauna.

Locatie:
Hotelul este situat in partea de sud a statiunii, la 90 m de plaja.
Plaja: larga nisipoasa si intrare lina in mare.

Politici:
Este interzisa folosirea prosoapelor din camera pentru plaja sau piscina.
Hotelul oferă prosoape pentru piscina, acestea se primesc de la centrul de prosoape situat in cadrul Piscinei del Mar in
baza brățării de acces. Nereturnarea prosoapelor pentru piscina reprezintă paguba si se taxează ca atare.
Fumatul NU ESTE PERMIS in interiorul hoteluluicuexceptia spatiilor special amenajate (taxa penalizarefumat in camera este de 500lei /zi).
Hotelul nu isi asuma responsabilitatea pentru copiii lasati nesupravegheati in spatiile din incinta hotelului, piscina sau perimetrul exterior al proprietatii.
Hotelul isi rezerva dreptul de a evacua oaspetii care perturba linistea celorlalti oaspeti in cadrul hotelului.
Recomandam o atitudine respectoasa atat fata de ceilalti oaspeti cat si de personal. In spatiile comune din interiorul hotelului (restaurant, receptie) nu se permite accesul in
costum de baie.

Servicii masa:
se acorda in unitatea restaurant Del Mar, categoria 4 stele.
Micul Dejun pentru 2 adulti este inclus in tariful camerei.
Demipensiune in perioada 10.06-14.07 / 28.08-11.09.2022 :
Mic dejun bufet suedez (7:30 – 10:00) include: apa, suc, ceai, cafea;
Prânz bufet suedez (12:30 – 14:30) include: cafea, apa, suc fără acid, vin alb/ roșu draft
Pensiune completa in perioada 15.07-27.08.2022 :
Mic dejun bufet suedez (07:30 – 10:00) include: cafea, apa, suc fără acid;
Prânz bufet suedez (12:30 – 14:30) include: cafea, apa, suc fără acid, vin alb/ roșu draft;
Cina bufet suedez ( 18:30-20:30) include: cafea, apa, suc fără acid, vin alb/ roșu draft;
1. Cand gradul de ocupare este mai mic de 20% micul dejun si pranzul se servesc a la carte, in regim
fisa cont cu valoare fixa.
2. Cand gradul de ocupare este mai mare de 20%, micul dejun, pranzul si cina se servesc in regim
buffet suedez.
Cina se serveste incepand cu prima zi de cazare, mai putin in ziua de check-out.
In ultima zi de sederea masa inclusa este micul dejun pentru cazare cu mic dejun. Pentru variantele de cazare cu demipensiune si cazare cu pensiune completa iesirea din sejur este cu masa de pranz.
Pentru accesul la mese este obligatoriu purtarea bratarii inmanate la receptie in momentul cazarii.
Pe durata sejurului la mesele bufet, inclusiv la micul dejun, nu este permisa parasirea spatiilor alocate
servirii mesei cu bauturi sau produse alimentare. Pentru cazurile exceptionale, oaspetii se vor adresa
Managerului de restaurant.

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):
➢ Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-5 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun (in perioada 10.06-14.07/28.08-11.09.2022 la mic dejun, pranz; in perioada 15.07-27.08.2022 la mic dejun, pranz si cina bufet), daca adultii au optat pentru demipensiune/pensiune completa.
➢ Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5-12 ani neimpliniti se achita, in functie de oferta aleasa, contravaloarea: suplimentului de mic dejun/ de demipensiune/ de pensiune completa;
➢ Pentru copiii cu varsta mai mare de 12 ani/adulti se achita in functie de oferta aleasa, contravaloarea: suplimentului de mic dejun/ de demipensiune/ de pensiune completa;
➢ Toti copiii cu varsta mai mica de 2 ani beneficiaza gratuit de patut pentru copii, acesta trebuie confirmat anterior de catre hotel.
➢ Varsta copiilor se demonstreaza prin prezentarea certificatului de nastere la receptie.
➢ Numarul maxim de paturi suplimentare intr-o camera este de 1(unul).
➢ Orice pat suplimentar, patut pentru copii, trebuie confirmat anterior de catre hotel.
➢ Pentru camera Dubla Standard sau Dubla Executive capacitatea maxima este de 2 adulti si 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani neimpliniti, fara pat suplimentar.
➢ Pentru apartamentul Junior Suite capacitatea maxima este de 2 adulti si 2 copii sau 4 adulti. Acestea nu ofera posibilitatea montarii unui pat suplimentar.
➢ Pentru apartamentele Executive, VIP si Senior Suite capacitatea maxima este de 4 adulti sau 2 adulti si 2 copii. Acestea nu ofera posibilitatea montarii unui pat suplimentar.

*Tariful pentru patul suplimentar nu include si valoarea micului dejun care este calculat in functie de varsta, conform politicii pentru copii.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 1 - 200 locuri, sonorizare, videoproiector, acces internet si wireless, aer conditionat, terasa; sala de sedinte 20 de locuri cu instalatie de sonorizare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
TV in room
Private bathroom
Conference room
Hairdryer
Direct connection telephone line
Sauna
Fitness centre
Free wireless internet
Safety deposit box in room
Air conditioning
Balcony
Free parking
24-Hour Front Desk
Elevator
Outdoor swimming pool
Bar
Minibar
Free cable internet

Locatie