Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Belvedere

   Botosani


Descriere

Localizare:

Hotelul Belvedere se afla in centru orasului Botosani, fiind amenajat intr-un vechi conac boieresc ce imbina cu success eleganta clasica si confortul tehnologiei moderne. Este locul perfect pentru turistii care isi doresc o vacanta relaxanta si pentru oamenii de afaceri din zona.

Numeroase obiective turistice se afla in apropierea hotelului, printre care si Parcul Mihai Eminescu la 100 de metri, Casa Memoriala Nicolae Iorga la 700 de metri, Casa Memoriala Mihai Eminescu la 10 km, Manastirea Cosula si Manastirea Zosin la 17 km si orasul Flamanzi la 35 de km.

Cazare:

Hotelul Belvedere pune la dispozitia oaspetilor 57 de spatii de cazare care imbina stilul modern cu elemente clasice. Fiecare camera dispune de televizor, aer conditionat, birou, minibar si baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Toate camerele sunt mobilate modern i se afla intr-o aripa noua construita recent, care combina stilul modern cu elemente clasice. Acestea sunt dotate cu aer condiionat, TV prin cablu, birou i minibar. Room service este disponibil la cerere.

Facilitati:

Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Hotelul ofera un bar i un restaurant cu o sala de mese eleganta. Acesta servete mancaruri romaneti i internaionale. Atunci cand vremea este frumoasa, oaspetii isi pot savura preparatele preferate alaturi de un pahar de vin i de muzica live pe terasa frumos mobilata,

Proprietatea pune la dispozitie un serviciu de spalatorie i recepie cu program nonstop. Hotelul ofera gratuit o parcare privata securizata.



Restaurantul Hotelului Belvedere este locul ideal pentru turistii care vor sa deguste diverse preparate traditionale romanesti sau preparate din meniul international.

Suplimentar, hotelul ofera parcare gratuita, bar, terasa si un centru SPA care include sauna uscata, baie cu aburi, jacuzzi si sauna cu aromaterapi

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.