Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL

HOTEL RECIF are 160 de camere duble,dotate conform celor mai exigente standarde cu televizor,minibar si aer conditionat,2 apartamente elegante,un restaurant modern,3 terase si o piscina unde oaspetii hotelului se pot relaxa la soare in timp ce savureaza un cocktail racoritor de la barul piscinei.
Pentru copiii peste 2 ani este obligatoriu micul dejun si loc in camera sau pat suplimentar.
Se acorda gratuitate la cazare si mic dejun copiilor sub 2 ani. Pentru copiii cu varsta intre 2 si 10 ani se va achita 50% din valoarea micului dejun (11.5lei/zi) iar locul in camera va fi 10lei/noapte/copil daca nu se solicita pat suplimentar.
Valoarea patului suplimentar optional pentru copii(3-16ani) este 50% din valoarea unui loc de cazare.
Pentru copiii cu varsta peste 10 ani se va achita mic dejun intreg-23lei/zi si locul in camera(taxa de utilitati) 10lei/zi daca nu s-a solicitat pat suplimentar. Micul dejun este obligatoriu pentru fiecare persoana cazata.
In camera dubla se pot caza maxim 2 adulti si 2 copii. Patutul/tarc pentru bebelusi are tariful de 20lei/noapte in orice perioada.
Camerele sunt dotate cu racitoare nu cu frigidere.
Hotelul dispune de sala de conferinte, loc de joaca amenajat pentru copii, 2 piscine, bar si gradina. Accesul animalelor de companie este strict interzis.
Nu dispune de camere pentru 3 adulti sau de camere single. Accesul la piscina si sezlong este gratuit pentru oaspetii hotelului. Turistii dispun de internet wireless gratuit in ariile publice iar parcarea este libera in limita disponibilitatilor. Sejurul minim este de 3 nopti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie