Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARABELLA GRIFID CLUB HOTEL

   Nisipurile De Aur Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Grifid Club Arabella este situat la doar 100 de metri distanță de plaja cu nisip fin și la numai 50 de metri de centrul stațiunii. Structura sa este caracterizată de un stil arhitectural tradițional, cu influențe balcanice. Interioarele sunt îmbietoare, cu o eleganță și rafinament remarcabile, fiind decorate cu atenție la detalii moderne și culori calde, ce contribuie la crearea unei atmosfere de intimitate și confort. Datorită poziționării sale excelente în imediata apropiere a plajei, precum și datorită serviciilor hoteliere de înaltă calitate și a dotărilor interioare, hotelul este extrem de apreciat de către turiști.

Facilități hotel

Hotelul oferă o recepție cu schimb valutar și Wi-Fi, un lobby cu bar, un restaurant principal și trei restaurante a-la-carte (asiatic, italian și bulgăresc), un bar de zi și o cafenea. Există trei piscine (două în aer liber, una cu jacuzzi și secțiune pentru copii și una interioară), un bar la piscină, terenuri de volei, fotbal, baschet și tenis, săli de aerobic, fitness și tae-bo.
Centrul spa oferă servicii de masaj, hammam, saună, baie de aburi și servicii de înfrumusețare. 
Pentru copii, există un loc de joacă și un mini-club, împreună cu programe de animație. În serile de distracție, oaspeții se pot bucura de o discotecă cu DJ. 
Există, de asemenea, magazine, parcare și o plajă privată cu șezlonguri și umbrele.

Facilități camere

Camerele sunt echipate cu aer condiționat, televizor, telefon, seif disponibil contra cost, minibar, facilități pentru prepararea ceaiului și cafelei, baie cu cadă/duş, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie