Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Central


Descriere

Hotelul Central este situat intr-un loc central in Ploieti, la caiva pai de muzeele i centrele comerciale din apropiere. Hotelul este amenajat intr-o cladire cu arhitectura neoclasica. Ofera acces gratuit la o mica piscina incalzita, un centru de fitness i sauna. Serviciile de masaj sunt disponibile la un cost suplimentar.
Toate camerele Hotelului Central au WiFi gratuit, TV prin cablu, minibar, cutie de valori i baie proprie cu uscator de par, halate de baie i papuci.
Hotelul ofera i un centru spa ultramodern, cu piscina, cada cu hidromasaj, sauna i centru de fitness.
La restaurantul hotelului, oaspeii pot alege dintr-o varietate de mancaruri locale i internaionale, iar la bar, putei savura o selecie larga de bauturi. In timpul sezonului de vara este deschisa o terasa eleganta.
Pentru organizarea diverselor evenimente, avei la dispoziie un centru de conferine modern, format din 5 sali de edine, cu o capacitate cuprinsa intre 20 i 250 de locuri.
Oaspetii au la dispoziie parcare gratuita. Aeroportul Internaional Bucureti Henri Coanda se afla la 45 km de hotel. Serviciile de transfer de la/la aeroport sunt disponibile la cerere i la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie