Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cosmopolitan Hotel & Spa

   Paralia Katerini


Descriere

Amplasare

Acest hotel este amplasat la cam 2 km de centrul localității Paralia.

Dotări

Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Hotelul dispune de un seif, de un serviciu de îngrijire a bebelușilor, de room-service, de un serviciu de spălătorie și curățătorie, de o sală de conferințe și de un medic de la hotel. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Se găsesc de asemenea și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, canale prin satelit, un radio și WiFi. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie.

Sport/divertisment

Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa însorită. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. O sală de fitness și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Unitatea de cazare dispune de un restaurant și de un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Micul dejun și cina garantează savori culinare zilnic.

Carduri de credit

Hotelul acceptă ca mijloace de plată carduri de credit uzuale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.