Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alunis

   Sovata


Descriere





Pretul de cazare include intrarea la piscinelecu apa dulce si sarata, saune, sala de fitness.



Ofertele de tratament au check in obligatoriu duminica !


Tarifele pentru ofertete cu tratament includ consultatia medicala, cazare incamera dubla sau single si pensiune completa meniu fix (la cerere se elibereazacontravaloarea meniului fix in tichete valorice ,masa servindu-se a la carte larestaurant ,unde tarifele contin TVA ) . Procedurile din pachetele specialesunt minore.


Persoanele care nu detin biletde trimitere de la medicul de familie achita o diferenta suplimentara de TVA 5%la valoarea pachetului si taxa de consultatie in valoare de 35 lei iar pentrumasa se vor elibera bonuri valorice in valoare de 60 lei / zi.

Pachetele de tratament includ si accesul la piscina cu apa dulce,saune si fitness. Nu includ accesul la piscinele cu apa sarata decat pe bazafisei de tratament.


HOTEL ALUNIS*** situat in statiunea balneoclimaterica Sovata la 100 m de Lacul Ursu, pune la dispozitia turistilor 284 locuri de cazare in camere duble, cu 2 paturi sau cu pat matrimonial, cu baie proprie.
Hotelul pune la dispozitia clientilor o piscina interioara si un centru spa bine dotat. Camerele sunt izolate fonic si au balcon propriu.



Spatiile de cazare dispun de urmatoarele facilitati proprii:
- TV cablu;
- Telefon;
- Frigider (camerele renovate)
- Internet wireless (camerele renovate)
- Camerele renovate (et III 301-324) si (203,501,601)
- Camerele 301,501,601 au cabina dus

Deasemenea, complexul Alunis pune la dispozitia clientilor:

- Centru de conferinte si afaceri;
- Sala de sedinte cu 100 de locuri;
- Restaurant modern cu 250 de locuri;
- Camera de tratament salin;
- Bar de zi;
- Biliard.
- Hidroterapie
Tarifele de tratament sunt valabile doar cu dovada de asigurat ( trimitere de la medicul de familie, card de sanatate, etc).




Procedurile minore sunt impachetare cu parafina, baiesarata, bai galvanice, irigatie vaginala, tampon vaginal, galvanizari/ionizari,current diadinamic sau interferential, unde scurte, ultrasunet, vacotron,magnetodiaflux, solmed, masaj therapeutic etc.
Procedurile impachetare partial de namol, dus subacvalsi stanger sunt proceduri majore se pot efectua doar ca in acest caz se vor recalcula procedurile si nu vor mai fi 4 proceduri / zi .
Procedurile se efectueaza in zilele lucratoare pe bazade programare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.