Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL LACUL URSU


Descriere

INFORMATII GENERALE:

Hotelul Lacul Ursu este situat in statiunea Sovata, la 600 m de singurul lac helioterm din Europa, caruia ii poarta numele. Avand o capacitate de 54 locuri de cazare, hotelul ofera turistilor veniti sa-si petreaca sejurul in renumita statiune cele mai bune conditii de confort si relaxare.

FACILITATI UNITATE: 27 de camere duble, piscina, restaurant cu terasa, parcare proprie. Hotelul nu dispune de lift.


DESCRIERE CAMERE:

Toate camerele sunt dotate la cele mai inalte standarde: bai (cabina dus, uscator de par), televizor LCD (cablu)- casti, telefon, radio, minibar, acces Internet, acces camera - cartela magnetica. Descriere camere - camerele duble sunt dotate cu pat matrimonial sau twin, mocheta, scaune si masuta de cafea, minibar, TV, telefon, Wi-Fi, baia cu cabina de dus, uscator de par. Cele de la etajul 1 si 2 camerele dispun de balcon. Camerele de la mansarda nu dispun de balcon avand doua geamuri rabatabile si sunt mult mai spatioase.

FACILITATI EVENIMENTE:
- 2 sali de conferinta de 30 si 60 locuri dotate cu video proiector, ecran de proiectie, plasma, laptop cuplat la plasma, flip-chart, sonorizare, wireless


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie