Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL RELAX


Descriere

Hotelul Relax este situat in Sovata Bai, amplasata intr-un peisaj montan deosebit cu o panorama de neuitat, la numai 5-10 minute de Lacul Ursu, cel mai cunoscut lac heliotermal din Europa. Acest hotel a fost creat cu un design deosebit care imbina placut stilul clasic cu cel rustic tip bavarez si dispune de 22 de camere, restaurant, bar, parcare si o gama variata de programe optionale, avand o capacitate de 50 de locuri.
Hotel Relax este deschis in tot timpul anului, situat intr-o zona linistita a statiunii, oferind servicii de cazare, masa si programe, este perfect pentru intalniri de familii sau de firme.


Camere unitate: Camerele duble standard sunt formate din paturi twin sau alipite si sunt dotate cu mocheta, tv, telefon, Wi-Fi, balcon. Baile sunt dotate cu cabina de dus, uscator de par. Camerele Family 3 persoane sunt mai spatioase si sunt formate din paturi twin sau alipite si o zona de relaxare cu canapea si fotolii. Sunt dotate cu mocheta, tv, telefon, Wi-Fi, balcon, minibar. Baile sunt dotate cu cabina de dus sau cada, uscator de par, papuci si halate de baie.

Restaurantul cu o capacitate de 50 de locuri ofera un meniua la cart cu specific international, precum si posibilitatea organizariide evenimente private sau corporate. Este un loc unde va puteti simti relaxatcu preparate culinare si bauturi atent selectionate, intr-o ambianta eleganta si comoda.


Relax Spa va ofera urmatoarele servicii:psicina pentru copii, jacuzziuri, baie cu aburi, saune, zona de relaxare simasaj. Toti clientii hotelului sau restaurantului Relax pot beneficia deseriviciile oferite de Relax Spa. Masaj SUEDEZ: Cel mai popular masaj adaptat nevoilorcorpului, care te ajuta la relaxare si energizare. Masaj REFLEXO: Masajul picioarelor este o modalitate foarte simpla de arelaxa, de a detoxica si de a stimula anumite organe interne. Masaj SPORTIV: Este un masaj energizant, revigorant a intregului corp.

Evenimente pentru grupuri de maxim 50 de persoane.








Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie