Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALUA TENERIFE

   Puerto De La Cruz


Descriere

Hotelul Alua Tenerife este situat la doar 300 de metri de Playa Jardin şi la 10 minute de mers pe jos de oraşul Puerto de la Cruz. Acesta pune la dispozitia turistilor 2 piscine în aer liber, dintre care una pentru copii, un restaurant tip bufet și un teren de minigolf gratuit. Turistii au acces la piscina interioara, sala de sport, sauna şi cada cu hidromasaj, la un cost suplimentar. Sunt disponibile terenuri de tenis şi squash. Hotelul are un centru comercial mic, care include un supermarket. De asemenea, există o zona de joaca pentru copii şi o sala de jocuri.

Localizare

Hotelul ALUA TENERIFE este situat la 300 de metri de Playa Jardín şi la 10 minute de mers pe jos de oraşul Puerto de la Cruz. La 15 minute de mers pe jos, în Puerto de la Cruz, se află o staţie de autobuz care oferă legături spre alte părţi ale insulei.

Facilitati hotel

Hotelul oferă 2 piscine în aer liber, una pentru copii și alta pentru adulţi, un restaurant tip bufet și un teren de minigolf gratuit. Oaspeţii au acces la piscina interioară, sala de sport, saună şi cada cu hidromasaj, la un cost suplimentar. Sunt disponibile terenuri de tenis şi squash. Hotelul are un centru comercial mic, care include un supermarket. De asemenea, există o zonă de joacă pentru copii şi o sală de jocuri.

Facilitati camere

Toate camerele au frigider, TV prin satelit și balcon sau terasă. La cerere, sunt disponibile un seif, un pătuț de copii sau pat suplimentar.  Aerul condiționat este disponibil la anumite ore ale zilei, pe parcursul lunilor de vară. Accesul la internet WiFi în camere este oferit la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Piscina exterioara
Fitness
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Wi-fi / Wireless Lan