Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEA

   Skala Prinos

Descriere

Hotelul ALEA HOTEL & SUITES situat pe plaja, a fost construit in 2009-2010 pe o suprafata de 30.000mp. Este deschis din luna mai pana in luna octombrie.
Localizare

Hotelul ALEA HOTEL & SUITES 4* este situat pe plaja, la 1km de Skala Prinos si 14km de portul din orasul Thassos. Hotelul a fost construit in 2009-2010 pe o suprafata de 30.000mp si este deschis din luna mai pana in luna octombrie.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de numeroase facilitati special create sa asigure un sejur relaxant si un confort sporit: 104 camere, receptie 24h, programe de animatie, aer conditionat, baruri (principal, pe plaja, la piscina), sala conferinte, lobby, minimarket, parcare, piscina interioara si exterioara, restaurant, taverna, salon de infrumusetare, centru SPA.

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt prevazute cu aer conditionat, TV, uscator de par, baie proprie, balcon spatios unde turistii se pot relaxa si admira vederi catre mare. Tipuri de camere: Camera Superior, Junior Suites, Luxury Suites.

Sport si divertisment

Turistii se pot relaxaa cu ajutorul urmatoarelor facilitati: sedinte de aerobic, sala de fitness, volei pe plaja, tenis de masa, plaja privata cu nisip, unde umbrelele si sezlongurile sunt gratuite, iar prosoapele de plaja sunt contra cost.

Drinks & Food

Restaurantul “Almyra” pune la dispozitia clientilor o diversitate de preparate culinare atent pregatite in sistem de masa demipensiune (mic dejun si cina tip bufet), precum si All Inclusive (toate mesele tip bufet). Turistii pot servi masa si in cadrul restaurantului “Aegean”, dar se pot delecta si cu o bautura racoritoare in cadrul barului “Almyra”, barului “Aeolos” sau a barului de la piscina “Alion”.

Facilitati copii

Copiilor le stau la dispozitie echipa de animatori, piscina pentru copii, mini club, spatiu de joaca, babysitting la cerere.

SPA & Welness

Centru Spa cuprinde hamam, tratamente antistress, masaj, aroma therapie, thalasso therapie, salon de infrumusetare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.