Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA BAY

   Tsilivi


Descriere

Situat în faimoasa stațiune Tsilivi, hotelul este situat în mijlocul unei păduri de măslini , oefrind astfel oaspetilor sai, o vacanta relaxanta si linistita.

Localizare

Hotelul este situat la o scurta distanta de mers pe jos fata de centrul statiunii pline de viață, unde se gasesc o serie de restaurante, baruri și facilități de agrement și la doar 250 de metri de faimoasa plajă cu steag albastru din Tsilivi.

Facilitati Hotel

Hotelul ofera facilitati precum: 8 piscine exterioare, 1 piscina pentru copii, sauna, sala de fitness, 2 baruri, restaurant principal si restaurant A la carte, grădină, terasă, WiFi, aer condiționat, zonă de relaxare, șezlonguri, umbrele și prosoape la piscină, parcare, aerobic,spectacole de divertisment, mini club, animatori, mini golf.

Facilitati camere

 pat matrimonial sau twin, baie privată cu cadă și duș, uscător de păr, aer condiționat, TV satelit, Wi-Fi, telefon, mini frigider, facilități cafea/ceai, seif.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://aquabayhotel.gr/) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Recepție 24h