Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. [OK]

Lotus Therm Spa&Luxury Resort

Wählen Sie bitte:
Wählen Sie bitte:

Lotus Therm Spa & Luxury Resort este o proprietate elegantă situată în Băile Felix, chiar lângă pădure şi la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de centru. Are o capacitate de 180 camere și 262 de locuri de cazare (79 camere single, 37 camere double, 3 camere pentru persoane cu dizabilități, 39 apartamente standard, 8 suite și 6 apartamente speciale – VIP, Honeymoon, Gold, Blue). Lotus Therm Spa&Luxury Resort este cel mai spectaculos hotel din regiunea de vest a țării și totodată unicul complex termal de 5 stele din România. Etajul 7 al hotelului este alcătuit exclusiv din apartamentul VIP, care are terasă proprie. În zona recepției Lotus Therm Spa&Luxury Resort vă întâmpină Crystal Café, un bar de zi destinat întâlnirilor formale şi informale.

Cu o investitie de aproape 30 de milioane de euro, Lotus Therm Spa&Luxury Resort include un aquapark inedit. Felixarium are 14 piscine interioare și exterioare cu recirculare și apă termală, jacuzzi, peșteri, cascade, 2 tobogane, zone de luat masa (Cascada Bar, Yammi Grill, Tiki Bar), teren de beach volley, centrul GOLD SPA cu 3 tipuri de saună și cameră de gheață. Însă, atracţia principală rămâne cupola retractabilă de deasupra piscinelor interioare care lasă la vedere un impresionant spectacol celest, diurn sau nocturn.

Centrul de tratament balnear si SPA, Nelumbo Med-SPA  dispune de cele mai variate servicii și terapii: hidroterapie, împachetări și băi cu namol, împachetări cu parafină, electroterapie, hidrokinetoterapie, kinetoterapie, masaje, piscine interioare cu apă termală, cosmetică, saune și o fântână cu gheață pentru curajoșii care vor să se răcorească. Apele termale din Băile Felix sunt cele mai curative și apreciate din regiune, având proprietăți miraculoase pentru majoritatatea afecțiunilor aparatului locomotor. În cadrul centrului Nelumbo Med-SPA se află unicul aparat TECAR TERAPIA din regiunea de Nord-Vest a României.

Hotelul dispune de 3 saloane pentru evenimente: conferințe, traininguri, cursuri, simpozioane, seminarii, nunți, banchete, botezuri, aniversări. Capacitate: Salon Topaz 100 locuri, Salon Opal 150 locuri, Salon Onix 200 locuri.

Salonul Ambra este restaurantul hotelului și dispune de 180 de locuri. Preparate culinare sunt pregătite cu pricepere de bucătari cu experiență certificate, în gastronomie. 

Servicii și facilități

 Acces Aquapark

 Informaţii despre atracţiile zonei şi programe turistice

 Fitness Studio

 Primirea şi transmiterea mesajelor şi corespondenţei

 Bețe Nordic Walking

 Comisionar curier

 Saună uscată

 Păstrarea obiectelor uitate

 Saună umedă

 Cameră depozitare bagaje

 Fântână de gheață

 Transportul bagajelor

 Gold SPA (Masaje și 3 tipuri de saune) – Aquapark Felixarium

 Apel de trezire

 Cameră de gheață (GOLD Spa Aquapark Felixarium)

 Seif în cameră

 Teren de volei

 Reviste şi ziare

 Acordare de prim ajutor în caz de urgenţă

 Acces internet

 Informaţii privind mijloacele de transport şi comenzi taxi

 Smart TV

 Informaţii culturale şi rezervări

 ParcareServicii suplimentare cu taxă

Tratament balnear și Wellness&SPA

Închiriere masă Ping-Pong

Masaj

Închiriere jocuri (Remi, Șah, Table)

Tratamente Geriatrice

 Săli de conferinţe și evenimente (3)

Cosmetică

 Servicii de spălătorie și călcat

Manichiură-Pedichiură

 Convorbiri telefonice interne şi internaţionale, fax

Coafor

 Xerox

Transport aeroport 

 Magazin

 

Rezerva acum

 

Lotus Therm Spa&Luxury Resort