Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arabella Azur Resort

   Hurghada

Descriere

Amplasare

Ideal pentru turiști de la plajă, familii și celibatari acest hotel se află într-o zonă liniștită, la Hurghada chiar pe malul mării, centrul Hurghadei se află la cam 3 km distanță.

Dotări

Acest resort a fost modernizat în 2022. Clienții au la dispoziție 296 de camere și o suită într-o clădire principală cu 2 etaje și 5 clădiri auxiliare. Personal care vorbește engleză și germană de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Clienții resortului primesc o băutură de bun venit. Facilitățile complexului de vacanță cuprind o cameră de bagaje și un seif. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există de asemenea și magazine. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea resortului. Printre serviciile oferite se numără asistență medicală, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și un coafor. În spațiul pentru afaceri (centrul de afaceri) stau la dispoziție un proiector, un flipchart/markere și un copiator.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat (gratuit) și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare, clienții se pot bucura de vederea la mare de la balcon sau terasă. Camere dispun de un pat „King size” și de o canapea. La cerere pot fi puse la dispoziție paturi gratuite pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, canale prin satelit și adaptorul de priză oferă un concediu confortabil. În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de curățenie finală. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Locul de cazare oferă 45 de camere de nefumători și 251 de camere de fumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii (gratuit) se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile ademenitoare și umbrelele ce oferă adăpost așteaptă pe terasă. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Resortul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu tenis, boccia, volei de plajă și volei. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca hidrobicicletă, snorkelling și aerobic în apă, iar contra cost windsurfing și scufundări subacvatice. Locul de cazare le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, squash și yoga. Resortul propune diverse oferte în zona de relaxare, printre care un spa, precum și, contra unor taxe suplimentare: o saună, o baie de aburi, un hamam, o beauty-farm, un salon de înfrumusețare, terapii prin masaj, terapii anti-îmbătrânire și un tratament anticelulitic. Ofertanți terți oferă o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și un tratament anticelulitic. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live și o discotecă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un bar, un pub și un lobby bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Printre avantajele unui sejur all inclusive se numără diverse oferte, ca de exemplu băuturi alcoolice și mărci internaționale. Un mic dejun continental de la bufet garantează o zi bună de dimineață. La mic dejun și prânzul este organizat un bufet proaspăt și diversificat, la cină poate fi comandat un meniu fix. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten, feluri de mâncare vegetariene și meniuri pentru copii. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.

Carduri de credit

În resort sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.