Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nooe Maldives Kunaavashi

Descriere

Cu vedere la malul mării in Fulidhoo, NOOE Maldives Kunaavashi oferă un bar și o zonă de plajă privată. Oferind o terasă, complexul de 5 stele oferă camere cu aer condiționat și WiFi gratuit, fiecare cu baie privată. Complexul oferă o piscină in aer liber, centru de fitness, divertisment de seară și un club pentru copii.

Unitățile din complex sunt dotate cu TV cu ecran plat. NOOE Maldives Kunaavashi oferă anumite unități cu vedere la mare, iar toate camerele sunt dotate cu balcon.

Micul dejun zilnic oferă opțiuni continentale, englezești/irlandeze sau americane. La unitatea de cazare veți găsi un restaurant care servește preparate din bucătăria japoneză, mediteraneană și fructe de mare. De asemenea, pot fi solicitate opțiuni vegetariene, fără lactate și vegane.

NOOE Maldives Kunaavashi oferă un loc de joacă pentru copii.

Personalul de la recepția deschisă nonstop vorbește arabă, engleză, franceză și hindi, iar personalul este dispus să vă ajute in orice moment al zilei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie