Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. [OK]

Rent a car

Serviciile de rent-a-car au inregistrat un progres substantial in ultimii ani, asta poate si datorita faptului ca turistii isi doresc sa aiba mai multa mobilitate si sa viziteze cat de multe obiective turistice.

Passpartout asigura servicii de transport in sistem rent-a-car, atat pentru turismul leisure cat si pentru calatoritul in interes de business la preturi accesibile si cu parteneri de incredere.

Puteti alege dintr-o larga varietate de masini, atat marci locale cat si internationale, din mai multe locatii de pe glob. Indiferent daca alegeti o masina economica, SUV sau de lux, aveti asigurarea si taxele achitate, iar daca doriti CASCO se poate rezolva in cel mai scurt timp.

Avem ca si parteneri cel mai mare serviciu de inchirieri din lume, care colaboreaza cu peste 900 companii din 163 de tări, pentru a gasi pentru dvs maşina potrivită în locul dorit la preţul cel mai bun. Modificarea rezervarii se face in mod gratuit si e doar la un click distanta. In plus, aveti posibilitatea sa alegeti locul preluarii masinii din mai multe puncte de preluare, in functie de locatie.

Dupa achitarea contravalorii inchirierii masinii la noi in agentie este nevoie sa aveti la fata locului: cardul de credit / debit embosat cu suficiente fonduri disponibile pentru ca furnizorul să blocheze depozitul de securitate, permisul de conducere valid al fiecărui şofer, emis de minim 12 luni (de multe ori 24 de luni) si paşaportul Dvs şi orice alt act de identitate pe care compania de inchirieri ar trebui sa il vadă. Pentru cele mai multe companii de închirieri masini, vârsta solicitată pentru şofer este intre 21 si 70 de ani. Totusi, daca vârsta Dvs se încadreaza sub 25 sau peste 70 de ani, este posibil sa plătiţi taxe suplimentare.

In plus, agentii nostri va ofera consultanta in vederea alegerii celor mai bune solutii pentru dvs. dar si asistenta in cazul in care intampinati dificultati la preluarea/predarea masinii. Singura dvs. grija ramane sa va bucurati din plin de vacanta!

Rezerva acum