Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. [OK]

Rezervari interne

Romania este o tara extrem de frumoasa, unde in fiecare coltisor poti descoperii frumusetile sau curiozitatile acesteia. Passpartout îţi oferă cele mai frumoase vacante in tara.  

Misiunea noastră este să îţi împachetăm sejurul, în funcţie de preferinţele şi bugetul tău, oriunde în ţară.

Iubitorii litoralului se pot bucura de oferte speciale, atât early booking cât şi last-minute, la hoteluri renumite sau studiouri accesibile. Avem oferte în majoritatea staţiunilor, iar dacă ai cerinţe speciale, ai ajuns unde trebuie.

Statiunile balneare si centrele SPA satisfac cele mai exigente preferinţe, atât pentru familii cât şi individual, iar numeroasele proceduri de tratament vor fi o izvor de sănătate pentru turişti.

Peisajul carpatin oferă multiple posibilităţi de petrecere a vacanţei într-un mod activ sau relaxant, indiferent dacă preferi o tură de trekking, mountainbike, ski sau SPA.

Satele tradiţionale reprezintă un domeniu major de interes, atât pe plan intern cât şi pentru incoming. Petrecerea unui weekend în atmosferă rustică şi caldă a satului românesc, a căpătat alte dimensiuni întrucât încununează liniştea şi calmul specific, cu întoarcerea la origini şi cunoaşterea obiceiurilor locale.

Ştim că doreşti o experienţă exclusivă: de aceea îţi oferim excursii în Delta Dunării, city-breakuri şi orice alte cazări, mai mult sau mai puţin cunoscute, pe plan intern.

România e ţară minunată, exploreaz-o alături de noi!

Rezerva acum