Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. [OK]

Sölden

Wählen Sie bitte:
Wählen Sie bitte:

Solden se afla la 1368 m altitudine si este inconjurata de ghetarii Oetz. Este considerata cea mai animata si activa statiune din valea Oetz-ului, fiind deschisa 7 luni pe an pentru sezonul de iarna.
Regiunea include două locatii pe gheţar (1377 m - 3255 m) şi o secţiune de pârtii standard, oferind experiente unice atat schiorilor cat si snowboarderilor: partii largi, conditii bune de zapada si distractie garantata.

Este renumita mai ales datorita faptului ca este gazda de campionat mondial, dar si pentru ca ofera kilometrii de pârtii cu toate gradele de dificultate, instalaţii pe cablu moderne, nocturne, trasee variate pentru schi-fond şi 3 vârfuri peste 3000 m. In plus, sunt puse la dispozitie trasee marcate pentru drumetii, refugii moderne, iar noaptea - multa distracţie la numeroasele discoteci şi baruri.
Din regiunea de schi fac parte gheţarii Rettenbach şi Tiefenbach precum şi zona care aparţine direct de Sölden - Giggijoch-Gaislachkogel. Legătura cu gheţarul este asigurată direct de instalaţii, formând astfel o arenă de schi practic perfectă, cu peste 144 km pârtii.

Asa numita "Freizeit-Arena" este situată în Ötztaler Alpenbad (în stil tirolez) si dispune de  numeroase piscine (25 m), parc de aventuri acvatic, sală de sport/tenis, fitness-Studio, bowling, cinematograf, dar si numeroase magazine.

Mai jos aveti cateva aspecte despre aceasta statiune care va vor convinge sa o vizitati si sa va bucurati din plin de ea:

  • Are 34 km de pârtii şi 10 instalaţii de urcare
  • Are wireless gratuit în 8 hotspots din regiunea Sölden.
  • La o altitudine de 3.048 m la staţia din munte a gondolei Gaislachkogelbahn se află un restaurant cu preparate culinare de exceptie
  • „BIG 3“ – cele trei piscuri peste 3.000 m ale regiunii interconectate prin instalaţii de urcare ofera ofera o priveliste incantatoare.
  • Raliul BIG 3 include toate cele trei vârfuri peste 3.000 m, traseul având un total de 50 km si va provoaca pe cei mai curajosi
  • Parcul Almdudler Snowpark Sölden pe Giggijoch oferă numeroase instalaţii de zăpadă - rails, boxen, kicker – precum şi o regiune de relaxare pe ritmuri muzicale
  • Trasee recomandate pentru freerideri in zona Gaislachkogel
  • BMW xDrive Strecke şi Speed-Check: pe instalaţia Skimovie puteţi să vă înregistraţi video pe pârtie şi să vă măsuraţi viteza.
  • Nocturna - miercuri între orele 17:30 şi 21:30 pe pârtia lungă de 4 km şi spectacol nocturn„(e)Motions“ cu acrobaţii pe zăpadă, cursă cu făclii, muzică live şi artificii.
  • Après-Ski-ul locul perfect de socializare cu comunitatea internaţională de schi şi snowboard prezentă în Sölden

Rezerva acum

 

Sölden