Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. [OK]

Tenerife

Wählen Sie bitte:
Wählen Sie bitte:

Tenerife este una din cele 6 insule din Arhipelagul Insulelor Canare si este situata foarte aproape de continentul african. Jumatate din insula este arie naturala protejata,fiind apreciata  pentru plajele vulcanice, unica jungla din Europa, dar si pentru Carnavalul din Santa Cruz – al doilea ca marime  din lume.
 
Stim ca majoritate dintre voi alegeti Tenerife pentru soare si plaja, dar trebuie sa stiti ca aici exista putine plaje naturale, iar cele existente se caracterizeaza prin nisip negru provenit din roca vulcanica a insulei. Cu toate acestea, nu trebuie sa va faceti griji, cererea mare a condus la crearea unor plaje artificiale, atat cu nisip vulcanic cat si cu nisip auriu, importat din Desertul Sahara.
 
Avand 2 aeroporturi si numeroase posibilitati de cazare recomandam a se vizita in lunile aprilie-iunie si septembrie-noiembrie.
Supranumita si Insula Eternei Primaveri, Tenerife se mandreste cu cel mai inalt vulcan al Spaniei care se afla in Parcul National Teide, fiind patrimoniu UNESCO.
Zonele de coasta Puerto de la Cruz si Playa de Las Americas sunt cele mai populare si ofera servicii de cazare si entertainment pentru toate categoriile de turisti.
Daca ajungeti in aceasta destinatie de top va recomandam sa nu ratati: Jungle Park & Loro Park, Puerto de la Cruz & La Orotava, Santa Cruz de Tenerife & Las Teresitas, Icod de Los Vinos etc.
 
Participarea la infotripuri pe aceasta insula ne-a ajutat ca noi sa fim informati si sa va acordam cele mai mici detalii despre Tenerife. Va asteptam in agentie!

 

Rezerva acum

 

Tenerife